Orgaaninen liikenne

Orgaaninen liikenne tarkoittaa verkkosivuston liikenteen lähdettä, jossa verkkosivuston kävijä on tullut sivustolle ilman maksettua mainontaa tai muuta “keinotekoista” liikenteen lähdettä. Tämä liikenne syntyy luonnollisesti hakukoneiden, sosiaalisen median jakojen, suosittelujen ja muun ei-maksetun näkyvyyden kautta.

Orgaaninen liikenne voi tulla hakukoneiden kautta, kun sivusto sijoittuu korkealle hakutulossivuilla tiettyjen hakusanojen perusteella. Se voi myös tulla suoraan kävijöiltä, jotka tuntevat sivuston ja kirjoittavat sen suoraan selaimensa osoiteriville.

Orgaaninen liikenne on usein toivottavaa, koska se on kustannustehokasta ja osoittaa, että sivusto tarjoaa arvokasta sisältöä tai tuotteita, jotka kiinnostavat kävijöitä. Se eroaa maksetusta liikenteestä, joka syntyy mainonnan avulla (esim. Google Ads, Facebook- ja Instagram-mainonta). Orgaanisen liikenteen lähde voi olla esimerkiksi hakukoneoptimoinnin tulos, hyvää sisältömarkkinointia tai viraaleja somejulkaisuja.

Kts. myös orgaaninen hakutulos, orgaaninen näkyvyys, hakukoneoptimointi (SEO)

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä