Orgaaninen näkyvyys

Orgaaninen näkyvyys tarkoittaa verkkosivuston tai verkkosivun luonnolliseen näkyvyyteen hakukoneiden tulossivuilla ilman maksettua mainontaa. Tämä tarkoittaa, että sivusto näkyy hakutuloksissa sen perusteella kuinka hyvin se vastaa käyttäjän hakutermiin ja kuinka hyvin se on optimoitu hakukoneille.

Orgaaninen näkyvyys riippuu monesta eri tekijästä, kuten sivuston sisällöstä, laadusta, optimoinnista, linkkien määrästä ja laadusta sekä muiden hakukoneoptimointitekniikoiden käytöstä. Tavoitteena on saavuttaa korkea sijoitus hakutulossivulla, erityisesti ensimmäisellä sivulla, koska käyttäjät harvoin katselevat tulosten toiselle sivulle tai sitä pidemmälle.

Orgaaninen näkyvyys on tärkeä verkkosivustoille ja yrityksille, koska se voi tuoda laadukasta liikennettä sivustolle ja auttaa houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita tai kävijöitä ilman mainoksia ja/tai mainosbudjettia. Orgaanisen näkyvyyden saavuttaminen vaatii kuitenkin aikaa ja jatkuvaa optimointityötä.

Kts. myös orgaaninen hakutulos, orgaaninen liikenne, hakukoneoptimointi (SEO)

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä